ABB b.v.

Service Monteur Turbochargers (buitendienst) - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-01-2019 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een mooi salaris
Service Monteur Turbochargers (buitendienst)

Heb jij een stevige mechanische kennis en ben je op zoek naar een échte uitdaging? Vind je het boeiend om telkens in een andere omgeving te werken aan indrukwekkende installaties? Ben je bereid flexibele uren te werken, als je daar correct voor vergoed wordt? Dan ben jij de collega die we zoeken in Rotterdam. ABB is een wereldwijde onderneming die toonaangevend is op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering alsmede elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. ABB Turbochargers, één van de afdelingen binnen de divisie Industrial Automation, verzorgt het totaal van verkoop, enginee¬ring en inbedrijfstelling en service van de door ABB geleverde systemen aan boord van schepen en offshore installaties. Binnen de afdeling Turbochargers in Rotterdam (vestiging Waalhaven) is er een vacature ontstaan voor de functie van: Service Monteur Turbochargers (buitendienst)

Taken :
 • Je monteert, demonteert, herstelt of controleert turbochargers. Je gaat na wat het technisch probleem is en zoekt een gepaste oplossing. Je voert ook onderhoudswerkzaamheden uit.
 • Je zal werken in de werkplaats, aan boord van schepen en bij stationaire installaties. De meeste verplaatsingen zijn binnen de Benelux, maar als specialist reis je soms ook verder.
 • Je maakt voor de klanten een digitaal overzicht van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.
 • Op langere termijn, stuur je collega’s of uitzendkrachten aan bij grotere opdrachten bij klanten.

Eisen:
 • Je hebt een degelijke mechanische achtergrond ofwel vanuit ervaring ofwel van op de schoolbanken. 
 • Je kan je mannetje staan in uitdagende omgevingen (installaties en schepen) waar tijd geld is. Je bent het uithangbord van ABB, de man/vrouw die het probleem gewoon oplost! Als er dan nog bijkomende technische vragen zijn, geef je hen advies.
 • Onze klanten verwachten dat we 24/7 een specialist ter beschikking hebben, dus je bent bereid wachtdiensten op te nemen. Je bent dan gewoon thuis, maar klaar om te vertrekken als het nodig is.
 • Onze klanten spreken meestal geen Nederlands, dus je kan je duidelijk uitdrukken in het Engels.
 • Je bent een zelfstandige, stressbestendige en flexibele teamplayer met goede contactuele vaardigheden.
 • Je bent gewend om te werken volgens de geldende veiligheidsregels. 
 • Je bent bekend met Office Software pakketten.
 • Het is een pré wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs BE.

Extra informatie

Ons aanbod: 
Wij verwachten veel van onze mensen, maar willen hen ook belonen. Voor deze functie mag je een vast contract, mooi salaris, auto, gsm, verzekeringen, reisvergoedingen en betaalde overuren verwachten. De collega’s leiden je op, maar je kan ook naar de fabriek in Zwitserland om een échte specialist te worden. Je doet geen enkele dag hetzelfde en bovenal: ABB levert geweldige producten om aan te werken. Neem maar eens een kijkje op: http://new.abb.com/turbocharging.

Interesse? 
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button. Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Jacqueline Pereboom, George Hintzenweg 81, 3068 AX Rotterdam, tel. 010-4078214. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jacqueline Pereboom
Telefoon 010-4078214

Vestigingsplaats

Solliciteer