ABB b.v.

1 vacature gevonden

Website
Nederlands

Bedrijfsinformatie

Binnen de ABB-structuur staat de klant in het middelpunt zodat onze relaties snel en gemakkelijk toegang hebben tot het hele pakket van producten, diensten en totaaloplossingen dat ABB te bieden heeft.

 

Met onze marktgerichte organisatie spelen wij één-op-één in op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Bovendien vormt ABB Benelux de verbindende schakel tussen de wensen en behoeften van lokale opdrachtgevers en de veelzijdige mogelijkheden van het wereldwijde ABB-concern.

 

De ABB Benelux-organisatie biedt de kritische massa die vereist is om de snelle technologische ontwikkelingen bij te kunnen houden. Met meer dan 10 vestigingen is ABB sterk vertegenwoordigd in de Benelux. ABB Benelux is een open organisatie waar u met al uw specifieke problemen terecht kunt bij lokale specialisten.


Vacatures

Service Monteur Turbochargers (buitendienst)

Service Monteur Turbochargers (buitendienst) Heb jij een stevige mechanische kennis en ben je op zoek naar een ├ęchte uitdaging? Vind je het boeiend om telkens in een andere omgeving te werken aan indrukwekkende installaties? ...
Plaatsingsdatum 04-01-2019
Standplaats Rotterdam
Opleidingsniveau Basis/Middelbaa...
Uren 40